Autogeen snijden

  • Dikte Tot 320mm
  • Breedte tot 3.500mm

Wij zijn specialist in het autogeen snijden van verschillende staalsoorten. Wij hebben daarvoor twee autogene snijportalen van MESSER in huis, met een snijbereik van elk 25.000mm x 3.500mm. Met deze machines kunnen we stalen producten snijden in diktes tot 320mm. Door de grote afmetingen van de snijtafel en rechtstreekse bevoorrading vanuit ons magazijn kunnen de snijportalen continu doorsnijden.

Snel en voordelig

Doordat de snijportalen  elk zijn voorzien van meerdere snijbranders, is de autogene snijtechniek zeer geschikt voor snel snijwerk en seriewerk in het dikkere materiaal. Omdat wij DNVGL- en Lloyds-gecertificeerd zijn, mogen we de door ons gesneden producten ook overstempelen.

Ook voor laskanten (verjongingen)

Het principe van autogeen snijden is dat het ijzer in het staal wordt verbrand met behulp van zuurstof. De  autogene snijtechniek is ook uiterst geschikt voor het aanbrengen van laskanten (verjongingen) in plaatmateriaal met een grote dikte.

Overstempelen

Elke staalplaat die u bij ons kunt kopen heeft een heat/chargenummer. MWASTEEL B.V. heeft hermerkbevoegdheid van DNV-GL- en Lloyds. Dat betekent dat wij de producten kunnen overstempelen.

 

Voordelen

  • Grote afmetingen mogelijk
  • Grote voorraad exotische staalsoorten
  • Snijden van allerlei soorten vormen
  • Geschikt voor snel seriewerk. Meerdere portalen, meerdere branders
Machinepark
Machinepark

Voor een staalbewerker als MWA is het machinepark een cruciale succesfactor. Wij doen geen concessies en werken alleen met de beste machines van gerenommeerde fabrikanten.

alle machines

bestanden aanleveren

offerte aanvragen