Kwaliteit op tijd
30+ jaar ervaring
Persoonlijke benadering
De beste machines

Nabewerken

Bij MWA Steel bieden we niet alleen meerdere snijtechnieken voor uw plaatwerk, maar ook nabewerkingen, zoals kanten en frezen. U hoeft dus niet voor elke bewerking een andere leverancier te zoeken, want wij zijn uw One Stop Shop. Dat betekent ook dat wij controle hebben over alles wat er met uw producten gebeurt en dus de kwaliteit nauwgezet kunnen bewaken. Bovendien kunnen we meerdere bewerkingen direct op elkaar laten aansluiten, waardoor we snel, efficiënt én voordelig werken. Vraag nu een offerte aan, dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Meer lezen over MWA Steel

Uw One Stop Shop

Van boren tot tappen en van het aanbrengen van laskanten tot compleet freeswerk, MWA doet het allemaal. Soms al tijdens het snijproces of direct erna. Waar we bij het ontbramen zorgen voor platen die aan alle kanten perfect glad zijn, brengen we bij het kanten de gewenste hoek aan in een plaat. Bij het boren en tappen voorzien we de platen van de benodigde gaten en schroefdraden. Als de gesneden platen nadien aan elkaar gelast worden brengen wij de benodigde laskanten aan, zodat u een sterke constructie kunt maken.

Bij onze werkzaamheden verliezen we kwaliteit en veiligheid nooit uit het oog. Daarvoor is het van belang dat uw plaatwerk ook na het snijden altijd traceerbaar blijft. We zijn bevoegd om zelf de stempel van de plaat te plaatsen op de gesneden delen, zodat ook deze delen volledig traceerbaar blijven.

Meer lezen over MWA Steel
Nabewerking