Metaalsoort selecteren
 • staal
 • rvs
 • alu
 • Ontbramen
  i
  Met Q-Finn ontbramen wij de platen voor u voor een perfect glad eindresultaat zonder scherpe randen of bramen.
  check
 • Trommelen
  i
  Bij Trommelen word het product ontdaan van deze snijranden en overige loszittende oneffenheden.
  check
 • Afschuinen
  i
  Moeten de platen die u door ons heeft laten snijden gelast worden? We adviseren om dit zo goed mogelijk voor te bereiden door laskanten aan te brengen waarmee het lasoppervlak wordt vergroot.
  check
 • Frezen
  i
  Met onze freesmachines kunnen wij de platen die wij voor u snijden voorzien van gleuven, gaten of uitsparingen. Met een roterende frees verwijderen wij steeds stukjes metaal om tot de door u gewenste vorm te komen
  check
 • Boren / Tappen
  i
  Door te boren brengen we de benodigde gaten aan in een plaat. Met tappen brengen we vervolgens de gewenste schroefdraad aan in de gaten.
  check
 • Kanten
  i
  Door te boren brengen we de benodigde gaten aan in een plaat. Met tappen brengen we vervolgens de gewenste schroefdraad aan in de gaten.
  check
 • Gloeien
  i
  Door het toepassen van gloeitechniek of warmtebehandeling wordt voorkomen dat er ongewenste effecten in het metaal gaan optreden bij verdere verwerking zoals bijvoorbeeld thermische spanning bij het lassen.
  check
 • Stralen
  i
  Door het toepassen van straaltechniek wordt het materiaal ontdaan van alle verontreiniging zoals onder andere roest en verf. Hierdoor wordt het product diep gereinigd en is het oppervlak overal gelijk. Waarna het product gespoten of voorzien kan worden van een poedercoating.
  check
 • Poedercoaten
  i
  Poedercoaten helpt om uw producten corrosiebestendiger te maken en creëert een betere en fraaiere uitstraling.
  check
 • Thermisch verzinken
  i
  Door een chemische reactie smelten zink en staal aan het oppervlak samen tot een legering. Zo ontstaat een sterke verbinding tussen het materiaal van het werkstuk en de zinklaag.
  check
Offerte aanvragen

Boren en tappen

Door te boren brengen we de benodigde gaten aan in een plaat. Met tappen brengen we vervolgens de gewenste schroefdraad aan in de gaten. Bij plasmasnijden gebeurt dit op de machine waar de platen ook op worden gesneden. In andere gevallen gebruiken we een CNC boormachine of freesbank. Voor elke situatie stemmen we af wat de beste methode is.

Onze machines voor boren en tappen

Voor het boren en tappen maken we gebruik van de VOORTMAN V310 plasmasnijmachine. Deze is speciaal ontworpen om platen snel, efficiënt en met grote precisie te boren en tappen op de snijtafel. De machine is uitgevoerd met een VOORTMAN VD40 boorunit en een tienvoudige gereedschapswisselaar. Om een hoge snelheid te realiseren, benadert de boor de plaat op de maximale voedingssnelheid, tot deze de plaat bijna raakt. De boorunit is geschikt voor hardmetalen boren, draadtappen, verzinken en centerpunt markeren. Daarnaast beschikken we over een CMA-boorbank en twee freesbanken voor het boren en tappen. Welke machine we gebruiken stemmen we af op de situatie.

Korte levertijden

Heeft u uw plaatwerk snel nodig? Geen probleem! Doordat we het boren en tappen bij het plasmasnijden in hetzelfde proces doen, houden we de levertijden altijd zo kort mogelijk. U heeft uw bewerkte plaatwerk dus snel in huis.

Boren en tappen

Kwaliteit op tijd

Bij MWA Steel kunt u rekenen op snijwerk van hoge kwaliteit met korte levertijden. Meer weten over onze diensten? Vul het formulier in, dan hoort u op korte termijn ons.

Offerte aanvragen

Op korte termijn plaatwerk gesneden en nabewerkt hebben? Vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

  * is verplicht

  Naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Telefoonnummer

  Ik wil graag teruggebeld worden

  Bericht