Metaalsoort selecteren
 • staal
 • rvs
 • alu
 • Ontbramen
  i
  Met Q-Finn ontbramen wij de platen voor u voor een perfect glad eindresultaat zonder scherpe randen of bramen.
  check
 • Trommelen
  i
  Bij Trommelen word het product ontdaan van deze snijranden en overige loszittende oneffenheden.
  check
 • Afschuinen
  i
  Moeten de platen die u door ons heeft laten snijden gelast worden? We adviseren om dit zo goed mogelijk voor te bereiden door laskanten aan te brengen waarmee het lasoppervlak wordt vergroot.
  check
 • Frezen
  i
  Met onze freesmachines kunnen wij de platen die wij voor u snijden voorzien van gleuven, gaten of uitsparingen. Met een roterende frees verwijderen wij steeds stukjes metaal om tot de door u gewenste vorm te komen
  check
 • Boren / Tappen
  i
  Door te boren brengen we de benodigde gaten aan in een plaat. Met tappen brengen we vervolgens de gewenste schroefdraad aan in de gaten.
  check
 • Kanten
  i
  Door te boren brengen we de benodigde gaten aan in een plaat. Met tappen brengen we vervolgens de gewenste schroefdraad aan in de gaten.
  check
 • Gloeien
  i
  Door het toepassen van gloeitechniek of warmtebehandeling wordt voorkomen dat er ongewenste effecten in het metaal gaan optreden bij verdere verwerking zoals bijvoorbeeld thermische spanning bij het lassen.
  check
 • Stralen
  i
  Door het toepassen van straaltechniek wordt het materiaal ontdaan van alle verontreiniging zoals onder andere roest en verf. Hierdoor wordt het product diep gereinigd en is het oppervlak overal gelijk. Waarna het product gespoten of voorzien kan worden van een poedercoating.
  check
 • Poedercoaten
  i
  Poedercoaten helpt om uw producten corrosiebestendiger te maken en creëert een betere en fraaiere uitstraling.
  check
 • Thermisch verzinken
  i
  Door een chemische reactie smelten zink en staal aan het oppervlak samen tot een legering. Zo ontstaat een sterke verbinding tussen het materiaal van het werkstuk en de zinklaag.
  check
Offerte aanvragen

XXL Kanten

Wij bieden de mogelijkheid om de metalen platen die we voor u snijden direct te laten kanten. Zo zijn de platen in één keer klaar voor verdere verwerking. XXL Kanten staat ook wel bekend als zetten. Het verschil is dat de plaat bij een kantbank niet wordt vastgezet en bij een zetbank wel. Wij maken gebruik van een kantbank, waarmee we de gewenste zetting aanbrengen in de gesneden platen. Daardoor komt de plaat in de gewenste hoek te staan. Heeft u zetwerk of andere nabewerkingen nodig? Vraag gelijk een offerte aan!

Onze machines voor het XXL kanten

Voor het XXL kanten beschikken we over een grote capaciteit. Zetwerk kunnen we dus snel realiseren. We werken met de TRUMPF TruBend 5230 en een TRUMPF TruBend 8400 kantbank (400 ton). De TRUMPF TruBend 5230 kantbank is een zeer productieve allround kantbank die platen kan zetten met een dikte tot 15 mm. De maximale lengte voor deze kantbank bedraagt 4.250 mm en de maximale breedte 4.000 mm. Bijzonder aan de TruBend 8400 is dat het een zogenaamde tandem kantbank is. Hij is te gebruiken als één keer maximaal 8 meter of op te delen in twee keer 4 meter en kan platen zetten met een dikte tot circa 25 mm. Bij het zetten drukt een grote pers met 230 ton een plaat in de benodigde vorm. Aan de onderkant zit een v-groef, waar we de plaat op leggen. Daarboven zit een mes met een scherpe punt die de plaat in de vorm van de v-groef drukt. Het resultaat is een perfect naar wens gekante plaat.

Korte levertijden

Wij hebben altijd een grote voorraad platen van diverse staalsoorten. Daardoor kunnen we snelle en flexibele doorlooptijden garanderen. Onze levertijden zijn dus kort, ook als het gaat om zetwerk.

Kanten banner

Kwaliteit op tijd

Bij MWA Steel kunt u rekenen op snijwerk van hoge kwaliteit met korte levertijden. Meer weten over onze diensten? Vul het formulier in, dan hoort u op korte termijn ons.

Offerte aanvragen

Op korte termijn plaatwerk gesneden en nabewerkt hebben? Vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

  * is verplicht

  Naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Telefoonnummer

  Ik wil graag teruggebeld worden

  Bericht