Over MWA

MWA is dé specialist in het snijden en nabewerken van staalplaten. We zijn een One Stop Shop: naast het snijden van staal, RVS en aluminium verzorgen we diverse nabewerkingen, zoals boren en tappen, kanten en ontbramen. Dat doen we onder andere voor constructie- en offshorebedrijven en machine- en apparatenbouwers, in zowel binnen- als buitenland. Wij werken met de beste machines en onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden altijd snel geleverd.

Voor onze klanten zijn we meer dan een leverancier. Zij ervaren ons als een professionele partner die niet alleen over de hele linie meedenkt maar ook doordenkt, ook als het gaat om nieuwe oplossingen en diensten. Persoonlijke binding staat centraal bij alles wat we doen. Onze ruime kennis en ervaring zetten we in voor helder advies, kwaliteitsproducten op maat, een hoge servicegraad en snelle en betrouwbare levering.

 

Ons verhaal

MWA Steel is begin jaren ’90 begonnen in Apeldoorn. In 1995 verhuisden we naar het destijds nieuwe industrieterrein Eekterveld in Vaassen. Daar was voldoende ruimte om uit te breiden, wat in de daaropvolgende jaren ook meerdere keren is gebeurd. In 2020 realiseerden we bijvoorbeeld nog 2.500 vierkante meter extra productieruimte, waar een nieuwe fiber-lasermachine en de eerste kantbank is geplaatst.

Sinds augustus 2023 maken we deel uit van de DG Steel Group, samen met Keizers Metaal en Abbink Metaal. Deze samenwerking biedt talloze voordelen voor onze klanten. Zo kunnen we ons productaanbod verder diversifiëren en onze diensten uitbreiden. De visie is om te blijven groeien en een toonaangevende speler te blijven in de metaalindustrie door de klanten hoogwaardige producten en uitstekende service te bieden. Door te investeren in moderne technologieën en het verbeteren van onze processen streven we ernaar om voortdurend aan de behoeften en verwachtingen van onze klant te voldoen.

 

Een kijkje achter de schermen

Benieuwd hoe het er bij ons op dagelijkse basis aan toe gaat? In deze video nemen we je mee voor een kijkje achter de schermen op onze productielocatie. Hierin zie je onze mensen en machines volop in actie.

play

Team

Ufuk Yilmaz
Ufuk Yilmaz
Interne accountmanager
Edwin Horst
Erwin Horst
Interne accountmanager
Rick de Wilde
Rik de Wilde
Verkoop
Gert-Jan Uppelschoten
Gert-Jan Uppelschoten
Directeur
Aalt van Gortel
Aalt van Gortel
Interne accountmanager

Kwaliteit op tijd

Bij MWA Steel kunt u rekenen op snijwerk van hoge kwaliteit met korte levertijden. Meer weten over onze diensten? Vul het formulier in, dan hoort u op korte termijn ons.

Offerte aanvragen

Op korte termijn plaatwerk gesneden en nabewerkt hebben? Vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

  * is verplicht

  Naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Telefoonnummer

  Ik wil graag teruggebeld worden

  Bericht