Boren en tappen

  • Diameter Tot 51mm
  • Draad Tot M24

Het VOORTMAN V310 plaatbewerkingsportaal is speciaal ontworpen om platen snel, efficiënt en met grote precisie te boren en tappen op de snijtafel.

De machine is uitgevoerd met een VOORTMAN VD40 boorunit en een tienvoudige gereedschapswisselaar. De boorunit is gemonteerd op dubbele lineaire geleidingen. Kogel omloopspindels garanderen een precies en snel boorproces met een extreem hoog voedingsniveau. Om een nog hogere snelheid te realiseren, benadert de boor de plaat op de maximale voedingssnelheid, tot deze de plaat bijna raakt. De boorunit is geschikt voor hardmetalen boren, draadtappen, verzinken en centerpunt markeren.

Daarnaast beschikt MWA over een CMA-boorbank voor het afzonderlijk boren van gaten tot max 51mm diameter, afhankelijk van de dikte van het materiaal. Handmatig tappen kunnen we tot M24, afhankelijk van de dikte van het materiaal. Wij besteden ook veel boorwerk uit bij onze bekwame partner, waardoor we altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Voordelen

  • Snijden, boren en tappen in één procesgang
  • Snellere doorlooptijd
Machinepark
Machinepark

Voor een staalbewerker als MWA is het machinepark een cruciale succesfactor. Wij doen geen concessies en werken alleen met de beste machines van gerenommeerde fabrikanten.

alle machines

bestanden aanleveren

offerte aanvragen