Laser snijden

  • Dikte Tot 25mm
  • Lengte tot 4.000mm

Wij zijn specialist in het lasersnijden van stalen, RVS- en aluminiumplaten. Wij beschikken over een moderne TRUMPF fiber lasersnijmachine met een vermogen van 8 kW en een snijbed van 4.000mm x 2.000mm. Naast deze machine staat een Trumpf Trubend 5230 230T. kantbank. Met de combinatie van deze twee uiterst flexibele machines kunnen wij een groot bereik aan dunne plaat snijden en kanten in één proces. Uiteraard met de hoogste kwaliteitsgraad.

Snelle doorlooptijden, dus korte levertijden

Onze fiber lasersnijmachine is opgebouwd in een speciaal daarvoor ingerichte hal. Daar bewaren we ook staalplaten van verschillende kwaliteiten en afmetingen, allemaal onder kraanbereik dus snel beschikbaar. Door de grote snijtafelafmetingen kunnen we ook grote producten lasersnijden.

Diktebereik lasersnijden

Staal: 0,5 tot 25mm (afhankelijk van gewenste materiaalkwaliteit)

RVS: 0,5 tot 15mm

Aluminium: 0,5 tot 12mm

Ook voor markeringen, tekst en kleine gaten

Lasersnijden is ook zeer geschikt voor het aanbrengen van markeringen en zetlijnen. We kunnen zelfs hele teksten lasersnijden, in elk denkbaar lettertype. Door een speciale pulstechniek is het eveneens mogelijk om in een relatief dikke plaat kleine gaten te snijden.

 

Voordelen

  • Groot snijbed
  • Zeer hoge kwaliteitsafwerking
  • Zeer hoge nauwkeurigheid product
  • Supersnel met korte levertijden
Machinepark
Machinepark

Voor een staalbewerker als MWA is het machinepark een cruciale succesfactor. Wij doen geen concessies en werken alleen met de beste machines van gerenommeerde fabrikanten.

alle machines

bestanden aanleveren

offerte aanvragen