Plasma snijden

  • Dikte Tot 50mm
  • Lengte tot 16.000mm

Wij zijn specialist in het plasmasnijden van verschillende staalsoorten en aluminium. We doen dat met een state-of-the-art VOORTMAN plasmasnijmachine met een snijbed van 30m x 3,5m. Door de grote afmetingen van de snijtafel kunnen we lange delen snijden tot wel 16.000mm. Middels de rechtstreekse bevoorrading vanuit ons magazijn kan de machine continu doorsnijden. Als bron gebruiken wij de moderne en uiterst efficiënte Hypertherm XPR300.

Accurate snijtechniek onder alle hoeken

Het feit dat wij HyDefinition-technologie toepassen, staat garant voor accurate plasma snijresultaten. Het geeft de plasmaboog meer stabiliteit en energie, en dat resulteert in een sterker en sneller plasma snijden met zeer nauwkeurige sneden. De door ons toegepaste True Hole-technologie zorgt voor een nog hogere kwaliteit van de gaten. De 3D bevelsnijkop snijdt allerhande laskanten en verjongingen tot een hoek van 50 graden. De bevelsnijkop is voorzien van I-cut correctie, welke een afschuining veroorzaakt door het plasma proces tegengaat met een bevel correctie. Een afschuining in het snijoppervlak wordt hierdoor volledig geëlimineerd. Het snijdek is voorzien van aluminium plaatondersteuningspunten, waarop ook RVS gesneden kan worden.

Ook voor zetlijnen en andere markeringen

U kunt uw producten ook laten markeren. Daarmee vergroot u de productherkenning en versnelt u de verdere verwerking. Met onze plasmasnijmachine zijn onder andere zet- en hartlijnen of het heat/chargenummer eenvoudig aan te brengen.

Overstempelen

Elke staalplaat die u bij ons kunt kopen heeft een heat/chargenummer. MWA b.v. heeft hermerkbevoegdheid van DNV-GL en Lloyds. Dat betekent dat wij de producten kunnen overstempelen.

 

Voordelen

  • Grote afmetingen mogelijk
  • Expert in alle staalsoorten
  • Zeer nauwkeurige afmetingen van product
  • Hoge kwaliteit laskanten, hoeken en gaten
  • Super efficiënt boren en tappen op de snijtafel

 

Machinepark
Machinepark

Voor een staalbewerker als MWA is het machinepark een cruciale succesfactor. Wij doen geen concessies en werken alleen met de beste machines van gerenommeerde fabrikanten.

alle machines

bestanden aanleveren

offerte aanvragen