Stralen en conserveren

Voor het stralen en spuiten of poedercoaten van producten, werken we met een vaste partner, spuiterij B. de Wilde BV onze buurman.

Spuiterij B. de Wilde beschikt over een poedercoat-installatie, wat de mogelijkheid biedt naast het natlak spuiten de werkzaamheden uit te breiden, zodat in iedere situatie een keus kan worden gemaakt voor de meest geschikte afwerking. Bij het poedercoaten wordt door middel van elektrostatisch spuiten poeder op een object gebracht en er vervolgens “opgebakken”, waardoor er een krasvaste en slagharde afwerklaag ontstaat. Bijkomend voordeel is dat er op deze manier geen oplosmiddelen vrijkomen dus minder milieubelastend is.

Voorwaarde voor een goed eindresultaat is de voorbehandeling van de te spuiten delen. Omdat het stralen al jaren een van de specialismen is van ons bedrijf is dit in hoge mate gewaarborgd, wat met name voor buitentoepassingen zeer belangrijk is voor de levensduur. Producten van verzinkt staal, RVS en aluminium kunnen op deze manier worden behandeld. Door de ruim bemeten installatie van 6.2 x 2.5 x 2.5 mtr. Zijn ook objecten van grote afmetingen te coaten in een door u gewenste kleur en soorten coating.

Voordelen

  • One stop shop
  • Compleet eindproduct
Machinepark
Machinepark

Voor een staalbewerker als MWA is het machinepark een cruciale succesfactor. Wij doen geen concessies en werken alleen met de beste machines van gerenommeerde fabrikanten.

alle machines

bestanden aanleveren

offerte aanvragen