Certificering

De zekerheid van certificaten

Wij hebben diverse certificeringen waarmee we kunnen aantonen dat we onze producten op een bepaalde manier en volgens strikte normen vervaardigen. Een aantal van die certificeringen hebben we ook omdat de markt ze verplicht stelt en producten zonder certificaat niet accepteert. Hieronder ziet u een overzicht van onze certificaten, met de mogelijkheid om ze te downloaden.

Certificaten

ISO 9001 : 2015

Ons NEN-EN-ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem garandeert u als klant een betrouwbare levering van hoogwaardige producten – vanaf het uitbrengen van de offerte tot en met de eindcontrole en aflevering. Onze constante inspanningen om fouten te voorkomen zorgen ook voor meer efficiency en houden onze prijs-kwaliteitverhouding concurrerend.

G 0304 : Hermerken

MWA is bevoegd tot het hermerken van materialen, ook wel 'herwaarmerken' of 'overstempelen'genoemd. Dit houdt in dat wij snijdelen die zijn gesneden uit gecertificeerd basismateriaal mogen merken, zodat de afzonderlijke snijdelen ook gecertificeerd zijn. Bij deze snijdelen wordt het CE-certificaat van het basismateriaal meegeleverd.

CE certificaat NEN-EN 1090-2: 2018

MWA is bevoegd een CE-conformiteitsverklaring af te geven op gesneden plaatdelen en platen uit S355 in de executieklassen 1 t/m 4 en tot en met plaatdikte 100mm.

Komende donderdag leveren? “Dinsdags lukt al”